Distribuție motorină angro

Distribuție motorină angro

   Compania noastră este puternic angajată să ofere o experiență excelentă pentru clienți. În fiecare zi, lucrăm din greu pentru a ne asigura că ne îndeplinim promisiunile făcute clienților noștri și pentru a le oferi servicii și produse de calitate superioară. Suntem mereu atenți la feedback-ul clienților noștri și încercăm să îi ascultăm și să le răspundem cât mai bine posibil. În plus, echipa noastră este formată din oameni dedicați și pasionați, care se străduiesc mereu să creeze relații de lungă durată cu clienții noștri.

   De aici și noul produs pe care vi-l punem la dispozițieMotorină Euro 5 în regim angro.

   Sistemul este simplu și eficient, puteți vizualiza prețul zilei pe website sau în grupul de whatsapp pe care l-am creat special pentru dvs, unde va garantăm  nu veți fi deranjați de mesajele membrilor, deoarece opțiunea de chat este dezactivată, comentariile se fac doar în privat.

   Pe website, accesând produsul, puteți observa și istoricul prețului din zilele precedente, pentru a putea analiza trendul de creștere sau scăderePrețurile sunt actualizate zilnic, aproximativ în jurul orei 10:00 de luni până vineri

   Cum se comandăcare este prețul și care este cantitatea minimă pentru livrare. 

   Unica variantă de achiziție pentru moment este cu plată AVANS, se emite factura proforma, se încasează, urmând ca ulterior  se execute livrarea.

   Prețul final este stabilit în funcție de punctul de plecare a cisternei, în cazul de fațădin Constanța OTC. Față de prețul pe care îl vizualizați pe website sau pe grupul whatsapp, se adaugă transportul (exemplu 0.02/0.07 bani pe litru, în funcție de destinație și cantitatea de livrat). Mai multe informații se pot obține telefonic.

   Cantitatea minimă pentru livrare trebuie  fie de minim 3.000 litri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *