Galerie

GALERIE

Interventii si livrari

Îți poți moderniza și îmbunătăți rezervorul foarte simplu. Sistemele de pompe existente te ajută  gestionezi mai bine cantitatea de combustibil și poți urmări cu ușurință alimentările pe care le fac utilizatorii.

Upgrade de la o pompă simplă, la o pompă cu management și acces prin cheie magnetică, cu posibilitatea obținerii de rapoarte complete, ori de câte ori ai nevoie.

ST BOX este dozatorul de motorină complet cu contor, pompă și filtru, cu cutie de protecție metalică prevăzută cu încuietoare. Stația de transfer diesel este potrivită pentru diferite sectoare deoarece poate fi aplicată la rezervoare fixe și mobile, rezervoare subterane sau de perete.

MIC DAR COMPLET

Dozatorul de motorină ST BOX este o soluție completă formată dintr-un furtun antistatic pentru motorină și o duză automată de distribuire. Pompa garanteaza un debit mare de pana la 85 l/min iar debitmetrul mecanic asigura ca utilizatorul poate monitoriza cantitatea de combustibil distribuita. Filtrul de apă permite utilizatorilor să mențină calitatea lichidului distribuit, evitând contaminarea dăunătoare pentru vehicul. Nivelul scăzut de zgomot, mai mic de 75 dB, face ca ST BOX să fie utilizabil în orice mediu.

Rezervor 9.000 litri pentru stocare motorină cu StBox (pompă în cutie)

Rezervor 5.000 litri pentru stocare benzină cu StBox (pompă ATEX)

Open chat
Te putem ajuta?
Salut,
Cu ce te putem ajuta?